Post Reply 
Periodic Table is there one for Prime?
08-31-2016, 11:37 PM
Post: #1
Periodic Table is there one for Prime?
To Whom it may concern:

Does anyone know why there is no periodic table on Prime and the number of constant on the "Constant Table " is more on the hp50g?

I am trying to figure out whether to get the Prime or the HP50g( it has 3d graphing ) .

Your views on this matter would be greatly appreciated.


Thank you.

Tom.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-01-2016, 01:28 AM
Post: #2
RE: Periodic Table is there one for Prime?
HP Prime periodic table: http://www.hpmuseum.org/forum/thread-111...l#pid60190

HP Prime 3d graphing: http://www.hpmuseum.org/forum/thread-95.html

Graph 3D | QPI | SolveSys
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-01-2016, 02:15 AM (This post was last modified: 09-01-2016 02:16 AM by tom234.)
Post: #3
RE: Periodic Table is there one for Prime?
(09-01-2016 01:28 AM)Han Wrote:  HP Prime periodic table: http://www.hpmuseum.org/forum/thread-111...l#pid60190

HP Prime 3d graphing: http://www.hpmuseum.org/forum/thread-95.html

Thank you, I see this is become like Apple base APP inspired by end users. I just saw the youtube...https://www.youtube.com/watch?v=A7PQ366FF-g this now reminds me that I am going to have to use my c++,Perl, and Ruby skills.

One question does it do OBJ extensions or is that can be added on and How much memory does this calculator have, oh and if the O/S emulator is running does that hold the programs in Computer for swapping in and out if the Primes memory banks are full?

This is wonderful I can fit all the textbook equations in for math library and ever thing HP50g has all 2300 programs formulas Yeah I am getting this calculator WOW!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-01-2016, 07:57 PM (This post was last modified: 09-01-2016 08:40 PM by StephenG1CMZ.)
Post: #4
RE: Periodic Table is there one for Prime?
In addition to the touch periodic table mentioned above, I also have a a "Z Periodic Table" program in the HP Prime software library. It provides elements in English, francais and polskie.

http://www.hpmuseum.org/forum/thread-5513.html

Stephen Lewkowicz (G1CMZ)
ANDROID HP Prime App is back
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-03-2016, 10:10 PM
Post: #5
RE: Periodic Table is there one for Prime?
(09-01-2016 07:57 PM)StephenG1CMZ Wrote:  In addition to the touch periodic table mentioned above, I also have a a "Z Periodic Table" program in the HP Prime software library. It provides elements in English, francais and polskie.

http://www.hpmuseum.org/forum/thread-5513.html

Hello There,

How does someone add a Table of Constants Units like "Table of astronomical constants" and make them universal so any program can read and use them in any equation?

Can I make my own and use the Them a universal to all programs?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-03-2016, 10:12 PM
Post: #6
RE: Periodic Table is there one for Prime?
Hello There,

How does someone add a Table of Constants Units like "Table of astronomical constants" and make them universal so any program can read and use them in any equation?

can i add my own so the constants are usable in other programs.
There are so many constants.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-22-2016, 07:14 PM
Post: #7
RE: Periodic Table is there one for Prime?
Ty very much to one and all Smile
your help was greatly appreciated Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-01-2016, 12:08 PM
Post: #8
RE: Periodic Table is there one for Prime?
Just thought I would mention that there is a small update for the Periodic Table app available to fix a transparency issue due to the latest firmware 10637.

http://www.hpmuseum.org/forum/thread-111...l#pid62005

Eric
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)