Post Reply 
[Update - G1, Android] Public Beta Availiable - Win/Mac/Linux/Firmware/Android/iOS
11-05-2019, 05:57 AM
Post: #61
RE: [Update - G1, Android] Public Beta Availiable - Win/Mac/Linux/Firmware/Android/iOS
(11-04-2019 10:42 PM)toml_12953 Wrote:  Tim, do you still have a copy of the old update that we were supposed to replace immediately? I'd like it for historical purposes!

Compsystems posted a link in another thread where there are additional links to download software, like this one:
https://tiplanet.org/forum/archives_voir.php?id=2395798

I didn't try it myself but it may be what you are looking for.
Cheers,
Jose

Jose Mesquita
RadioMuseum.org member

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-05-2019, 12:21 PM (This post was last modified: 11-05-2019 01:26 PM by toml_12953.)
Post: #62
RE: [Update - G1, Android] Public Beta Availiable - Win/Mac/Linux/Firmware/Android/iOS
(11-05-2019 05:57 AM)jebem Wrote:  
(11-04-2019 10:42 PM)toml_12953 Wrote:  Tim, do you still have a copy of the old update that we were supposed to replace immediately? I'd like it for historical purposes!

Compsystems posted a link in another thread where there are additional links to download software, like this one:
https://tiplanet.org/forum/archives_voir.php?id=2395798

I didn't try it myself but it may be what you are looking for.
Cheers,
Jose

Yes! it has 2.1.14285 which is the buggy one. Thanks!

Edit: I spoke too soon. Even though the link shows the old version, you get the new version when you actually download from the link.

Tom L
I don't care for whom you voted. If you put ice in your beer, you're crazy.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-05-2019, 03:41 PM
Post: #63
RE: [Update - G1, Android] Public Beta Availiable - Win/Mac/Linux/Firmware/Android/iOS
(11-05-2019 12:21 PM)toml_12953 Wrote:  
(11-05-2019 05:57 AM)jebem Wrote:  Compsystems posted a link in another thread where there are additional links to download software, like this one:
https://tiplanet.org/forum/archives_voir.php?id=2395798

I didn't try it myself but it may be what you are looking for.
Cheers,
Jose

Yes! it has 2.1.14285 which is the buggy one. Thanks!

Edit: I spoke too soon. Even though the link shows the old version, you get the new version when you actually download from the link.

I am at loss because I can't test the software right now.
However when I download from the above link, I get a zip file named: HP_Prime_Calculator_Firmware_20191022
And the PRIME_APP.DAT file date modified is 22/10/2019

On the other side, when I download the new version from http://www.hpcalc.org/prime/beta/, what I get is a zip file named:
HP_Prime_Calculator_Firmware_20191028
and the PRIME_APP.DAT file date modified is 28/10/2019.

So they don't seem to be identical, at least looking to the "date modified".

Maybe in the meantime someone can test the download to be sure.

Jose Mesquita
RadioMuseum.org member

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-05-2019, 06:16 PM
Post: #64
RE: [Update - G1, Android] Public Beta Availiable - Win/Mac/Linux/Firmware/Android/iOS
If you are logged into hpcalc.org (after setting up an account), you can download old versions of pretty much every program that ever existed on my site, so you can get the previous ROM release that way if you want. Logging in also allows you to browse the contents of zip files without downloading the whole archive, too.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-10-2019, 08:55 PM
Post: #65
RE: [Update - G1, Android] Public Beta Availiable - Win/Mac/Linux/Firmware/Android/iOS
Any NEW versions of the hp Prime Beta coming up soon?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-11-2019, 03:04 PM
Post: #66
RE: [Update - G1, Android] Public Beta Availiable - Win/Mac/Linux/Firmware/Android/iOS
And, can you announce when the new version is released? I don't have it on my iPhone at the moment and want to get it when the new version comes out.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-16-2019, 10:47 PM (This post was last modified: 11-16-2019 10:48 PM by TheLastMillennial.)
Post: #67
Cosmetic Bug.
I found a small cosmetic bug on my G2 with this latest beta. If your battery is low, you're on the plot screen of the function app, then put your calculator into coma mode, then turn it back on. The low battery prompt will appear like normal, but when you dismiss it, it leaves artifacts where the prompt was. It can be easily fixed by going to the home screen then back into the plot view but I thought it was worth mentioning.
[Image: XyibVwLm.jpg]
(Click for full size)

Cemetech | YouTube
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-17-2019, 05:38 AM
Post: #68
RE: [Update - G1, Android] Public Beta Availiable - Win/Mac/Linux/Firmware/Android/iOS
When I use command domain(1/sqrt(9-x^2))

- it gives x>=-3 AND 3<=x and x<>-3AND x<> 3 which is verbose result. It should be x>-3, ANd 3<x - which is more readable.
- when simplifying the expression, it gives wrong result - x> -3 AND 3 > x.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-17-2019, 09:46 AM (This post was last modified: 11-17-2019 10:03 AM by ijabbott.)
Post: #69
RE: [Update - G1, Android] Public Beta Availiable - Win/Mac/Linux/Firmware/Android/iOS
(11-17-2019 05:38 AM)teerasak Wrote:  When I use command domain(1/sqrt(9-x^2))

- it gives x>=-3 AND 3<=x and x<>-3AND x<> 3 which is verbose result. It should be x>-3, ANd 3<x - which is more readable.
- when simplifying the expression, it gives wrong result - x> -3 AND 3 > x.

The simplified result x > -3 AND 3 > x looks correct to me.

The 2.1.14181 (2018-10-16) firmware gives an initial result of x >= -3 AND x <=3 AND x <> -3 AND x <> 3, and simplifies it to x >= -3 AND 3 >= x, which seems incorrect. (I guess it just removes single points, even though they are at the extremities of the set.)

— Ian Abbott
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-17-2019, 07:34 PM
Post: #70
RE: [Update - G1, Android] Public Beta Availiable - Win/Mac/Linux/Firmware/Android/iOS
(11-17-2019 09:46 AM)ijabbott Wrote:  
(11-17-2019 05:38 AM)teerasak Wrote:  When I use command domain(1/sqrt(9-x^2))

- it gives x>=-3 AND 3<=x and x<>-3AND x<> 3 which is verbose result. It should be x>-3, ANd 3<x - which is more readable.
- when simplifying the expression, it gives wrong result - x> -3 AND 3 > x.

The simplified result x > -3 AND 3 > x looks correct to me.

The 2.1.14181 (2018-10-16) firmware gives an initial result of x >= -3 AND x <=3 AND x <> -3 AND x <> 3, and simplifies it to x >= -3 AND 3 >= x, which seems incorrect. (I guess it just removes single points, even though they are at the extremities of the set.)

Fully agreed with ijabbott,
Note: 3 > x is equal to x < 3

VPN
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-18-2019, 03:38 AM
Post: #71
RE: [Update - G1, Android] Public Beta Availiable - Win/Mac/Linux/Firmware/Android/iOS
(10-31-2019 05:18 PM)pinkman Wrote:  But Advanced Graphing is a real crash generator.

Looks like there was a memory leak deep down in the "image format conversion" that was no longer releasing the image after the UI layer no longer needed it. Apple must have changed something somewhere along the way. Anyway... fixed and no longer a problem. Thanks to all who pointed this one out.

TW

Although I work for the HP calculator group, the views and opinions I post here are my own.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)