HP Forums

Full Version: Auto power Off
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Bonjour
Il arrive souvent que ma Prime (HWA 8151)
s'éteigne à la fin de l'exécution d'un programme,
et quelques fois pendant l'exécution sur une instruction MSGBOX.
Lorsque je la rallume la machine revient au même état comme si
elle s'était mise en veille.
D'autres personnes ont-elles déja observé ce comportement ?

Hello
Often my Prime (HWA 8151)
turn off at the end of the program execution ,
and sometimes while running on a MSGBOX statement.
When I turn back the machine returns to the same state as if
she had paused .
Other persons have already observed this behavior?
Ma machine serait-elle la seule à avoir ce symptome ?
Elle l' a depuis les premières ROM.

My machine would the only one to have this symptom ?
It has itself since the first ROM .
(11-05-2015 05:18 PM)Tyann Wrote: [ -> ]Ma machine serait-elle la seule à avoir ce symptome ?
Elle l' a depuis les premières ROM.

My machine would the only one to have this symptom ?
It has itself since the first ROM .

This has been observed before in other programs that are run for a long time. See for example, post #7 in http://hpmuseum.org/forum/thread-379.html
(11-05-2015 08:27 PM)Han Wrote: [ -> ]
(11-05-2015 05:18 PM)Tyann Wrote: [ -> ]Ma machine serait-elle la seule à avoir ce symptome ?
Elle l' a depuis les premières ROM.

My machine would the only one to have this symptom ?
It has itself since the first ROM .

This has been observed before in other programs that are run for a long time. See for example, post #7 in http://hpmuseum.org/forum/thread-379.html

Bonjour

Depuis la mise à jour 10637, ce problème semble avoir disparu.

Hello

Since the update 10637 , this problem seems to have disappeared .
(09-10-2016 10:30 AM)Tyann Wrote: [ -> ]
(11-05-2015 08:27 PM)Han Wrote: [ -> ]This has been observed before in other programs that are run for a long time. See for example, post #7 in http://hpmuseum.org/forum/thread-379.html

Bonjour

Depuis la mise à jour 10637, ce problème semble avoir disparu.

Hello

Since the update 10637 , this problem seems to have disappeared .

You can set the auto shutoff system variable TOff to higher values (standard 5 minutes).



http://www.hpmuseum.org/forum/thread-2815.html

regards
(09-12-2016 06:19 AM)Wolfgang Wrote: [ -> ]
(09-10-2016 10:30 AM)Tyann Wrote: [ -> ]Bonjour

Depuis la mise à jour 10637, ce problème semble avoir disparu.

Hello

Since the update 10637 , this problem seems to have disappeared .

You can set the auto shutoff system variable TOff to higher values (standard 5 minutes).



http://www.hpmuseum.org/forum/thread-2815.html

regards

Bonjour
Quelques jours après le problème est revenu.
Vous suggérez que en augmentant la valeur de Toff, on peut résoudre
celui-ci ?
Pourquoi pas, je vais faire quelques essais.
Merci.

Hello
A few days after the problem came back.
You suggest that increasing the value of Toff can be solved
this one ?
Why not, I'll do some tests .
Thank you.
Reference URL's