Post Reply 
Bug in FILLPOLY_P amd TRIANGLE_P (6975 and 7820)
12-28-2014, 04:50 PM (This post was last modified: 05-13-2015 10:29 PM by slawek39.)
Post: #1
Bug in FILLPOLY_P amd TRIANGLE_P (6975 and 7820)
Figures drawn by FILLPOLY_P and TRIANGLE_P sometimes have the wrong shape. Their edge does not coincide with a line drawn by LINE_P using the same coordinates.


Attached File(s) Thumbnail(s)
   

.zip  BUG in FILLPOLY_P and TRIANGLE_P.zip (Size: 803 bytes / Downloads: 18)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-30-2014, 12:08 AM
Post: #2
RE: Bug in FILLPOLY_P amd TRIANGLE_P (6975)
Thanks.

Stuck in the list. Not sure if this is due to using a slightly different line drawing method between the two or what. Seems like they should match though.

TW

Although I work for the HP calculator group, the views and opinions I post here are my own.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-13-2015, 09:49 PM
Post: #3
RE: Bug in FILLPOLY_P amd TRIANGLE_P (6975)
This error still occurs in (7820)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-02-2016, 06:36 PM
Post: #4
RE: Bug in FILLPOLY_P amd TRIANGLE_P (6975 and 7820)
The bug still actual FW 10077
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-03-2016, 04:52 AM
Post: #5
RE: Bug in FILLPOLY_P amd TRIANGLE_P (6975 and 7820)
Hello,

Line uses Breshenam, fill poly (and triangle) uses division methods... This is what causes the disconnect.
I would like to fix it, but could never find the time.
Cyrille

Although I work for the HP calculator group, the views and opinions I post here are my own. I do not speak for HP.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-07-2016, 06:25 PM
Post: #6
RE: Bug in FILLPOLY_P amd TRIANGLE_P (6975 and 7820)
The bug still actual FW 10637. Will it be corrected in next version?

I don't use FILLPOLY_P or TRIANGLE_P in my program AlmostBlockOut so is slightly slower than should.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-07-2016, 06:41 PM
Post: #7
RE: Bug in FILLPOLY_P amd TRIANGLE_P (6975 and 7820)
(12-07-2016 06:25 PM)slawek39 Wrote:  The bug still actual FW 10637. Will it be corrected in next version?

I don't use FILLPOLY_P or TRIANGLE_P in my program AlmostBlockOut so is slightly slower than should.

Probably not, but probably in the one after that.

TW

Although I work for the HP calculator group, the views and opinions I post here are my own.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-07-2017, 05:52 PM
Post: #8
RE: Bug in FILLPOLY_P amd TRIANGLE_P (6975 and 7820)
The bug still actual FW beta 12951 in virtual calculator for Windows.

But something has changed in FILLPOLY_P and behaves differently than before, but still not perfect.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 




User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)